DE VOORDELEN VAN DE HUURDER

Onroerende waarborg

Geen geblokkeerde fondsen

Uw geld is niet geblokkeerd op een bankrekening, dus u heeft meer vrijheid om het te gebruiken, behalve om uw verhuur van onroerend goed te garanderen.

Digitale verzekering

Kwaliteitsstorting

Onze gezamenlijke borgstellingsverbintenis heeft evenveel waarde als een bankgarantie bekomen bij een financiële instelling; we zijn goedgekeurd door de FSMA.

Management verhuur

Vereenvoudigd abonnement

Dankzij ons digitale abonnementsproces op internet kan je verhuurder binnen 24 uur een bevestiging van je huurgarantie ontvangen.

Ondersteuning huurder

Toegewijde klantenondersteuning

We zijn 6 dagen per week op elk moment van de dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en de definitieve afwikkeling van uw woninghuur te vergemakkelijken.

DE VOORWAARDEN OM IN TE SCHRIJVEN

STAPPEN OM U TE ABONNEREN

Bereid uw dossier voor

Online abonneren

Door uw huurwaarborg af te sluiten op Garantie.be blokkeert u geen bankgelden. Aan de andere kant sluit u een borgstelling af waardoor wij ons voor u borg kunnen stellen bij uw verhuurder. De kosten van deze aanbetaling bedragen 5% van het bedrag van de garantie per jaar.

De huurwaarborg die Garantie.be aan de verhuurder verstrekt, staat gelijk aan een bankgarantie. Garantie.be wordt gedekt door een verzekeringsmaatschappij en biedt dezelfde garanties als een bank op het vlak van solvabiliteit.

In geval van een claim kan de verhuurder het voorschot van Garantie.be activeren als een klassieke hoofdelijke garantie.

Om uw geblokkeerde bankstorting terug te krijgen, volstaat het om een ​​huurwaarborg af te sluiten op Garantie.be. Wij nemen dan contact op met uw verhuurder om uw eerste garantie in de plaats te stellen. Uw geld wordt door de bank vrijgegeven zodra het is gedaan.

Het borgtochtcontract ondertekend met Garantie.be kan op elk moment worden opgezegd, er is geen verbintenis van duur. Om te beëindigen, hoeft u alleen maar een huurgarantieoplossing aan uw verhuurder te bezorgen: zodra uw huurwaarborg door de verhuurder is aanvaard, is het garantiecontract garantie.be onmiddellijk opzegbaar.