Onderteken uw voorlopige verkoopovereenkomst
zonder een voorschot te betalen

1

Vul ons formulier in en accepteer onze borgsom om uw solvabiliteit tijdens uw aankoop te garanderen

2

Het certificaat wordt naar de notaris gestuurd, wij garanderen de aanbetaling van 10% die de verkoper veilig stelt

3

U tekent de koopovereenkomst voor de notaris zonder dat u de aanbetaling van 5% of 10% hoeft te betalen

De koper BETAALT GEEN VOORSCHOT

De koper betaalt geen voorschot van 10% van de aankoopprijs voor het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst. We stellen ons garant voor de verkoper tot de definitieve verkoop van het goed.

Geen waarborg geblokkeerd
Gegarandeerd profiel

DE VERKOPER wordt gedekt tot 10%

Als garant beschermen we de verkoper tegen elk risico van annulering van de verkoop tussen het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst en de definitieve verkoopakte.

100% DIGITALE INSCHRIJVING IN 3 KLIKKEN

Met onze tools kunnen we in slechts enkele minuten een volledig online inschrijvingsproces aanbieden.

> Uw waarborg koper verkrijgen

Onze verplichtingen

Onroerende verhuur

Verkoop vergemakkelijken

De koper kan zich verbinden zonder 10% van de aankoopprijs van het goed te blokkeren. Aangezien er geen fondsen te betalen zijn, zal de koper de voorlopige verkoopovereenkomst sneller kunnen ondertekenen.

Onroerende waarborg

Het financiële risico dragen

We ontlasten de koper en stellen de verkoper gerust met het voorschot van 10% dat moet worden gewaarborgd in de tussen de partijen ondertekende voorlopige verkoopovereenkomst.

Ondersteuning huurder

Snelle online ondersteuning

Een van de toegevoegde waarden van onze diensten is onze onmiddellijke reactiviteit, onafhankelijk van de gekozen steun om contact met ons op te nemen. De zorg voor klantenservice zit in ons DNA.

Digitale verzekering

100% digitale inschrijving

Onze fundamenten zijn digitaal. We maken maximaal gebruik van wat informatica en netwerken kunnen bieden om onze dienstverleningsopdracht te vereenvoudigen.

De waarborg koper is een waarborg die door de toekomstige koper van een onroerend goed ten gunste van de verkoper wordt verstrekt bij het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst. Met die waarborg kan de verkoper worden gedekt in geval van annulering van de verkoop door de koper.

De werking van de waarborg koper bij het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst is vrij eenvoudig.

De wet vereist geen aanbetaling bij het ondertekenen van de verkoopovereenkomst voor een woning. Het is echter de gewoonte om bij ondertekening van het compromis tussen 5% en 10% van het uiteindelijke bedrag van de verkoop te betalen.