Onderteken uw voorlopige verkoopovereenkomst
zonder een voorschot te betalen

1

U vult ons formulier in en aanvaardt ons verzekeringsovereenkomst om ons garant te stellen voor de aankoop van uw onroerend goed

> U hebt een garant

2

Uw attest van waarborg wordt aan de notaris of het makelaarskantoor overgemaakt. U betaalt geen voorschot bij de voorlopige verkoopovereenkomst

> Uw verkoper heeft een waarborg

3

U kunt de verkoopovereenkomst ondertekenen zonder de 10% van de aankoopprijs van het onroerend goed te betalen

> U ondertekent het compromis

De koper BETAALT GEEN VOORSCHOT

De koper betaalt geen voorschot van 10% van de aankoopprijs voor het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst. We stellen ons garant voor de verkoper tot de definitieve verkoop van het goed.

Geen waarborg geblokkeerd
Solvabele huurder

DE VERKOPER wordt gedekt tot 10%

Als garant beschermen we de verkoper tegen elk risico van annulering van de verkoop tussen het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst en de definitieve verkoopakte.

100% DIGITALE INSCHRIJVING IN 3 KLIKKEN

Met onze tools kunnen we in slechts enkele minuten een volledig online inschrijvingsproces aanbieden.

> Uw waarborg koper verkrijgen

Onze verplichtingen

Onroerende verhuur

Verkoop vergemakkelijken

De koper kan zich verbinden zonder 10% van de aankoopprijs van het goed te blokkeren. Aangezien er geen fondsen te betalen zijn, zal de koper de voorlopige verkoopovereenkomst sneller kunnen ondertekenen.

Onroerende waarborg

Het financiƫle risico dragen

We ontlasten de koper en stellen de verkoper gerust met het voorschot van 10% dat moet worden gewaarborgd in de tussen de partijen ondertekende voorlopige verkoopovereenkomst.

Ondersteuning huurder

Snelle online ondersteuning

Een van de toegevoegde waarden van onze diensten is onze onmiddellijke reactiviteit, onafhankelijk van de gekozen steun om contact met ons op te nemen. De zorg voor klantenservice zit in ons DNA.

Digitale verzekering

100% digitale inschrijving

Onze fundamenten zijn digitaal. We maken maximaal gebruik van wat informatica en netwerken kunnen bieden om onze dienstverleningsopdracht te vereenvoudigen.

Verkrijg uw WAARBORG KOPER

Het proces vindt online plaats. U hoeft alleen de stappen te volgen om het formulier in te vullen en uw attest van waarborg te verkrijgen voor het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst van het onroerend goed

De waarborg koper is een waarborg die door de toekomstige koper van een onroerend goed ten gunste van de verkoper wordt verstrekt bij het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst. Met die waarborg kan de verkoper worden gedekt in geval van annulering van de verkoop door de koper.

De werking van de waarborg koper bij het ondertekenen van de voorlopige verkoopovereenkomst is vrij eenvoudig.

De wet vereist niet dat een voorschot wordt betaald bij het ondertekenen van een voorlopige verkoopovereenkomst van een onroerend goed.

De wet vereist niet dat een voorschot wordt betaald bij het ondertekenen van een voorlopige verkoopovereenkomst van een onroerend goed.