Huurwaarborg
Online

1

U vult ons formulier in en aanvaardt ons contract huurwaarborg

U hebt een garant

2

Uw borgbewijs wordt naar uw verhuurder gestuurd

Uw verhuurder heeft een waarborg

3

U kunt uw huurovereenkomst ondertekenen

U ondertekent de huurovereenkomst

DE HUURDER BLOKKEERT GEEN GELD

Het is niet nodig om geld op een bankrekening te blokkeren, wij garanderen de verhuurder de verplichtingen van de huurder gedurende de hele duur van de huurovereenkomst.

Geen waarborg geblokkeerd
Solvabele huurder

DE VERHUURDER VERMINDERT ZIJN RISICO'S

Als garant van de huurder controleren we zijn solvabiliteit en ondersteunen we de verhuurder bij het beheer van eventuele claims.

Het is nu mogelijk om online een huurwaarborg te verkrijgen. Het huurwaarborgcontract wordt via internet afgesloten en het proces is 100% digitaal.

De online huurwaarborg moet worden gedaan voordat de huurovereenkomst voor een woning wordt ondertekend. Het huurgarantiecertificaat wordt opgesteld door de bank of een andere instantie die verantwoordelijk is voor het certificeren van de door de huurder verstrekte garanties.

Als onderdeel van een online huurwaarborgwaarborg getekend op Garantie.be, wordt het huurwaarborgcertificaat onmiddellijk na validatie van de aanvraag van de huurder afgeleverd. De tijd die nodig is om de huurgarantie te verkrijgen, is daarom soms amper enkele uren. Het afgegeven certificaat wordt rechtstreeks naar de verhuurder van de huurwoning gestuurd.

In het kader van een online huurwaarborg afgesloten op Garantie.be betaalt de huurder het bedrag van de huurwaarborg niet. De vennootschap GARANTIR (financiële waarborgmaatschappij) staat garant voor de huurder aan de verhuurder zonder dat de huurder de waarborgfondsen van de huurovereenkomst blokkeert. Anderzijds betaalt de huurder jaarlijks financiële kosten verbonden aan het bestaan ​​van deze huurwaarborg.