BENT U EEN MAKELAARSKANTOOR?
WORD ONZE PARTNER?

1

Vul ons online formulier in en valideer uw account op garantie.be

U hebt een account bij ons

2

Uw makelaarskantoor verschijnt in het inschrijvingsproces van onze klanten

Uw klanten schrijven zich online in

3

U bespaart tijd en vergemakkelijkt de vastgoedtransacties van uw klanten

U bespaart tijd en geld

Versnelling van het ondertekeningsproces

Met onze waarborg kunnen we snel het dossier afronden van de huurder die wacht op de vorming van zijn huurwaarborg, of dat van de koper die het voorschot moet betalen bij de ondertekening van de koopovereenkomst.

Transaction immobilier
Solvabele huurder

DE VERHUURDER vermindert
Zijn risico's

Als financiële waarborg gaan we de solvabiliteit van de huurder na en staan we de verhuurder bij in het beheer van eventuele schadegevallen met een perfecte reactiviteit.

Het internetportaal Garantie.be biedt het online abonnement op financiële garanties. Waarborgaanvragen worden gedaan in het kader van onroerendgoedtransacties door particulieren.

Internetgebruikers kunnen op garantie.be twee soorten aanbetalingen doen:

  • Een aanbetalingsverzoek voor hun huurwaarborg als onderdeel van de ondertekening van de huurovereenkomst ;
  • Een verzoek om een ​​borgsom voor de borgsom die moet worden verstrekt bij ondertekening van de koopovereenkomst voor een woning.

Wanneer garantie.be een verzoek van een internetgebruiker aanvaardt, treedt GARANTIR SRL op als borg voor zijn nieuwe klant en geeft een borgtochtcertificaat af aan de verhuurder, het agentschap of de notaris, afhankelijk van het type vastgoedtransactie.

We verwijzen naar makelaarskantoren en bankkantoren op Garantie.be om te achterhalen waar onze klanten vandaan komen. Wanneer een internetgebruiker een aanbetaling vraagt ​​op Garantie.be, begint hij met het selecteren van het bureau dat zijn huurdersdossier verzorgde. De internetgebruiker maakt zijn keuze in het vervolgkeuzemenu waarin de partnerbureaus van onze borgdiensten worden vermeld.

Voor elke online ingeschreven borgstellingsaanvraag voegen we het klantenbestand toe aan zijn partnerbureau. Aan het einde van elke maand bewerken we de lijst met klanten, gesorteerd op partnerbureau, en stellen we vervolgens voor elk bureau een factuur op.

De oproep tot factuur vermeldt het aantal klanten en het bedrag van de commissie die door garantie.be aan het agentschap moet worden betaald. Het bureau factureert de firma Garantir SRL, uitgever van de site garantie.be, voor het bedrag van de berekende maandelijkse commissie.

Partnerbureaus halen hier twee belangrijke voordelen uit:

  • Ze versnellen en vergemakkelijken de samenstelling van het huurders- of kopersdossier;
  • Ze worden betaald als bedrijfsontwikkelaar.