BENT U EEN MAKELAARSKANTOOR?
WORD ONZE PARTNER

1

Verwijs uw bureau naar ons door in te vullen vul ons online formulier in en valideer uw account op garantie.be

2

Uw klanten kunnen zich registreren omdat de naam van uw bureau zal verschijnen in het online klantregistratieformulier

3

U bespaart tijd en geld door vastgoedtransacties voor uw huurders en verhuurders te faciliteren

Versnelling van het ondertekeningsproces

Met onze waarborg kunnen we snel het dossier afronden van de huurder die wacht op de vorming van zijn huurwaarborg, of dat van de koper die het voorschot moet betalen bij de ondertekening van de koopovereenkomst.

Transaction immobilier
Solvabele huurder

DE VERHUURDER vermindert
Zijn risico's

Als financiële waarborg gaan we de solvabiliteit van de huurder na en staan we de verhuurder bij in het beheer van eventuele schadegevallen met een perfecte reactiviteit.

Het internetportaal Garantie.be biedt het online abonnement op financiële garanties. Waarborgaanvragen worden gedaan in het kader van onroerendgoedtransacties door particulieren.

Internetgebruikers kunnen op garantie.be twee soorten aanbetalingen doen:

  • Een aanbetalingsverzoek voor hun huurwaarborg als onderdeel van de ondertekening van de huurovereenkomst ;
  • Een verzoek om een ​​borgsom voor de borgsom die moet worden verstrekt bij ondertekening van de koopovereenkomst voor een woning.

Wanneer garantie.be een verzoek van een internetgebruiker aanvaardt, treedt GARANTIR SRL op als borg voor zijn nieuwe klant en geeft een borgtochtcertificaat af aan de verhuurder, het agentschap of de notaris, afhankelijk van het type vastgoedtransactie.

We verwijzen naar makelaarskantoren en bankkantoren op Garantie.be om te achterhalen waar onze klanten vandaan komen. Wanneer een internetgebruiker een aanbetaling vraagt ​​op Garantie.be, begint hij met het selecteren van het bureau dat zijn huurdersdossier verzorgde. De internetgebruiker maakt zijn keuze in het vervolgkeuzemenu waarin de partnerbureaus van onze borgdiensten worden vermeld.

Voor elke online ingeschreven borgstellingsaanvraag voegen we het klantenbestand toe aan zijn partnerbureau. Aan het einde van elke maand bewerken we de lijst met klanten, gesorteerd op partnerbureau en beschikbaar in zijn ruimte op garantie.be voor opvolging.

De oproep tot factuur vermeldt het aantal klanten en het bedrag van de commissie die door garantie.be aan het agentschap moet worden betaald. Het bureau factureert de firma Garantir SRL, uitgever van de site garantie.be, voor het bedrag van de berekende maandelijkse commissie.

Partnerbureaus versnellen en vergemakkelijken de aanmaak van het dossier van de huurder of koper;