U bent op de garantie.be, wij bieden een online service waarmee u een huurwaarborg kunt verkrijgen zonder geld op de bank te blokkeren.

Op onderstaande webpagina vindt u informatie over de huurwaarborg bij Korfine. Voor meer informatie, voor elke inschrijving of vrijgave van een huurwaarborg, u moet contact opnemen met KORFINE via e-mail door op deze link te klikken of telefonisch door 056 21 61 82 te bellen..

huurwaarborg korfine

Wat is Korfine?

Korfine is een Belgische verzekeringsmakelaar met een sterke aanwezigheid op de Belgische vastgoedmarkt. Korfine is goedgekeurd door de FSMA en verdeelt verzekeringsproducten voor huurders of vastgoedverhuurders.

Wat is de huurgarantie van Korfine?

Het bedrijf Korfine biedt een scala aan diensten aan in het kader van de huurgarantie. Immers, als verzekeringsmakelaar biedt Korfine de huurder de mogelijkheid om de huurgarantie onder te brengen in een kapitalisatiecontract voor een levensverzekering.

Hoe werkt de huurgarantie van Korfine?

De huurder betaalt het bedrag van de huurwaarborg aan Korfine, die een verklaring van blokkering van de huurwaarborg aan de verhuurder vaststelt. De huurgarantie wordt dan ook regelmatig gevormd en geblokkeerd bij de ondertekening van de huurovereenkomst met deze vertrouwde financiële derde partij.

Welk type contract biedt Korfine aan?

De fondsen worden ondergebracht in een levensverzekeringscontract dat wordt verdeeld door de verzekeringsmakelaar Korfine. Het Korfine-contract biedt een kapitaalgarantie en een rentetarief dat bij aanvang van het contract voor 9 jaar is vastgelegd.

Hoeveel verdient de plaatsing bij Korfine?

Het laatst geldende tarief, aangeboden vanaf 1 juli 2019 door Korfine in het kader van dit kapitalisatiecontract, bedroeg 0,10% van de geblokkeerde fondsen per jaar. Dus voor bijvoorbeeld € 1.000 geblokkeerd, bedraagt ​​de geactiveerde rente € 1.

Wat zijn de voorwaarden om de Korfine huurgarantie vrij te geven?

De voorwaarden voor het vrijgeven van de huurgarantie zijn dezelfde als wanneer deze op een individuele bankrekening wordt gestort. Het geld kan alleen worden vrijgegeven als huurder en verhuurder het daarover eens zijn, of bij een uitvoerbaar vonnis.

Om niet de verkeerde site te krijgen, is hier het Korfine-logo:

huurwaarborg korfine