HUURWAARBORG
KORFINE

HUURWAARBORG KORFINE

Op onderstaande webpagina vindt u informatie over de huurwaarborg bij Korfine. Voor alle contacten, bel Korfine op 056216182 of klik op de volgende link

Korfine huurwaarborg
Presentatiepagina van het Korfine huurwaarborgaanbod

U bent op de garantie.be, wij bieden een online service waarmee u een huurwaarborg kunt verkrijgen zonder geld op de bank te blokkeren.

Op onderstaande webpagina vindt u informatie over de huurwaarborg bij Korfine.

Korfine is een Belgische verzekeringsmakelaar met een sterke aanwezigheid op de Belgische vastgoedmarkt. Korfine is goedgekeurd door de FSMA en verdeelt verzekeringsproducten voor huurders of vastgoedverhuurders.

Het bedrijf Korfine biedt een scala aan diensten aan in het kader van de huurgarantie. Immers, als verzekeringsmakelaar biedt Korfine de huurder de mogelijkheid om de huurgarantie onder te brengen in een kapitalisatiecontract voor een levensverzekering.

De huurder betaalt het bedrag van de huurwaarborg aan Korfine, die een verklaring van blokkering van de huurwaarborg aan de verhuurder vaststelt. De huurgarantie wordt dan ook regelmatig gevormd en geblokkeerd bij de ondertekening van de huurovereenkomst met deze vertrouwde financiële derde partij.

De fondsen worden ondergebracht in een levensverzekeringscontract dat wordt verdeeld door de verzekeringsmakelaar Korfine. Het Korfine-contract biedt een kapitaalgarantie en een rentetarief dat bij aanvang van het contract voor 9 jaar is vastgelegd.

Het laatste geldende tarief, aangeboden vanaf 1 juli 2019 door Korfine onder dit kapitalisatiecontract, was 0,10% van de geblokkeerde fondsen per jaar.

De voorwaarden voor het vrijgeven van de huurwaarborg zijn dezelfde als bij het plaatsen op een individuele bankrekening. Gelden kunnen alleen worden vrijgegeven als huurder en verhuurder dit gezamenlijk overeenkomen, of bij aanwezigheid van een bindende uitspraak. De gezamenlijke overeenkomst van de verhuurder en de huurder wordt meestal onderhandeld op basis van de op tegenstrijdige wijze uitgevoerde plaatsbeschrijving.