DE VOORDELEN VAN DE HUURDER

Onroerende waarborg

Geen fondsen geblokkeerd

Uw geld is niet geblokkeerd op een bankrekening, dus u hebt meer vrijheid om het voor andere doeleinden te gebruiken dan om uw onroerende verhuur te waarborgen.

Digitale verzekering

Kwaliteitswaarborg

Onze verbintenis tot solidaire waarborg is even waardevol als een bankwaarborg verkregen van een financiële instelling.

Beheer verhuur

Vereenvoudigde inschrijving

Dankzij onze digitale inschrijvingsprocedure op het internet kan uw verhuurder binnen de 24 uur de bevestiging van uw huurwaarborg ontvangen.

Ondersteuning huurder

Toegewijde klantenondersteuning

Wij zijn 6 dagen per week op elk moment van de dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en het definitieve afsluiten van uw onroerende verhuur te vergemakkelijken.

DE VOORWAARDEN OM IN TE SCHRIJVEN

De stappen om IN TE SCHRIJVEN

Uw dossier voorbereiden

Online inschrijven

Door uw huurwaarborg bij garantie.be af te sluiten, blokkeert u geen fondsen op de bank. Daarentegen sluit u een waarborgovereenkomst af die ons in staat stelt voor u borg te staan bij uw verhuurder. De kosten van die waarborg bedragen 5% van het bedrag van de waarborg per jaar.

De huurwaarborg die garantie.be aan de verhuurder verleent, is gelijkwaardig aan een bankwaarborg. De GARANTIR-vennootschap die de borgstelling stelt, is een financiële borgsteller met een kapitaal van 500.000 euro..

In geval van een schadegeval kan de verhuurder de waarborg van garantie.be inroepen als een klassieke solidaire waarborg.

Om uw geblokkeerde bankdeposito terug te krijgen, hoeft u alleen maar een huurwaarborg af te sluiten bij garantie.be. We nemen daarna contact op met uw verhuurder om de plaats van uw eerste waarborg in te nemen. Uw fondsen worden door de bank vrijgemaakt zodra dat klaar is.

De waarborgovereenkomst met garantie.be kan op elk moment worden opgezegd, zonder termijnverplichting. Om op te zeggen, hoeft u uw verhuurder alleen maar elke huurwaarborg aan te bieden: zodra uw huurwaarborg door de verhuurder is aanvaard, kan het huurwaarborg van garantie.be onmiddellijk worden opgezegd.