e-DEPO huurwaarborg
FOD Financiën

Uw huurwaarborg op myMINFI

Met de e-DEPO-applicatie maakt u uw storting bij de Deposito- en Consignatiekas. De e-DEPO-service vindt u in uw MyMinfin-toegang, u deponeert daar uw huurwaarborg.

e-DEPO Huurwaarborg
e-DEPO service login webpagina
garantie

De huurwaarborg zonder bankdeposito

U bevindt zich op de website garantie.be. Wij zijn een particuliere financiële borgsteller. Wij bieden een service om een ​​huurwaarborg te verkrijgen zonder geld op de bank te blokkeren.

Meer informatie over e-DEPO

Onderstaande paragrafen geven u meer informatie over de huurgarantieservice e-DEPO Myminfin

e-DEPO is de online applicatie van de Caisse des Dépôts et Consignations in België. de e-DEPO-applicatie op het internet stelt particulieren in staat om de fondsen van de huurwaarborg in alle veiligheid te storten bij de Caisse des Dépôts et Consignations.

Toegang tot de e-DEPO-applicatie is alleen mogelijk via internet. Om toegang te krijgen tot e-DEPO moet u zich eerst identificeren op MyMinfin, het portaal van SPF Financiën op internet.

Eenmaal geïdentificeerd en verbonden met uw beveiligde ruimte, volgt u gewoon de e-depo-procedure om een ​​ruimte in uw digitale kluis te creëren en uw geld daar te storten.

Het bedrag dat op e-DEPO wordt geblokkeerd, is afhankelijk van de garantie die u wilt geven. U kiest het bedrag dat u wilt storten via de e-DEPO applicatie.

Het huurgarantiedossier kan in enkele minuten online worden aangemaakt. De fondsen moeten dan worden gestort om het certificaat van storting van de fondsen te verkrijgen.

De huurwaarborg moet worden opgesteld vóór de ondertekening van de huurovereenkomst. Het is daarom noodzakelijk om te plannen om ten minste enkele dagen voor de datum van ondertekening van de huurovereenkomst geld op e-DEPO te storten.