Huurwaarborg
BNPPARIBAS FORTIS

Lees meer over de FORTIS-huurwaarborg

Op onderstaande webpagina vindt u informatie over de huurwaarborg bij BNPPARIBAS Fortis Bank. Voor meer informatie, klik op deze link om contact op te nemen met BNPPARIBAS Fortis bank.

Huurgarantie van Fortis Bank
garantie

De huurwaarborg ZONDER bankdeposito

U bevindt zich op de website garantie.be. Wij zijn een particuliere financiële onderneming. Wij bieden een service om een ​​huurwaarborg te verkrijgen zonder fondsen op de bank te blokkeren.

Meer informatie over BNPPARIBAS Fortis

In de volgende paragrafen vindt u gedetailleerde informatie over de huurwaarborg van FORTIS.

Zoals eerder vermeld, biedt de bank van BNP PARIBAS Fortis toekomstige huurders de mogelijkheid om een ​​rekening te openen om het bedrag van de huurwaarborg te blokkeren. Dit dienstenaanbod verschilt sterk van een andere dienst van de BNP PARIBAS Fortis bank, namelijk de Fortis Bankgarantie.

Fortis bank biedt wel verschillende bankgarantiediensten aan, waaronder een bankgarantiecontract in het kader van een vastgoedlease. Als onderdeel van een bankgarantie verbindt BNP PARIBAS Fortis zich ertoe om namens u een gegarandeerd bedrag te betalen als u uw verplichtingen als huurder jegens de verhuurder niet kunt nakomen.

Het is mogelijk om voor het einde van de huurovereenkomst de vervroegde vrijgave van onder de huurwaarborg geblokkeerde middelen te verkrijgen. Lees ons artikel over het vrijgeven van de huurwaarborg om tegoeden terug te vorderen die bij BNP PARIBAS Fortis op de bank zijn geblokkeerd.